Marinepool

visokokvalitetna jedrilicarska odjeca i nauticki stil koji je nastao 1991. godine

Marinepool je danas siroko rasprostranjen vrhunski brend jedrilicarske odjece i nautickog zivotnog stila te vodeci proizvodjac prsluka za spasavanje za slobodno vrijeme i sportsko trziste u Europi i Australiji.

Koristeci samo najbolje materijale i najsuvremenije tehnologije, nema detalja koji nije do kraja optimiziran prije izlaska na trziste. Vise od 26 godina iskustva i strucnih analiza, vertikalno integrirana organizacijska struktura koja ukljucuje dizajn, proizvodnju, distrubuciju i prodaju te neprocjenjiva misljenja vrhunskih svjetskih sportasa koji s ponosom nose Marinepool odjevne predmete, garancija su da su to proizvodi vrhunske tehnologije.

Bez kompromisa, vrlo funkcionalna i iznimo lagana, testirana i odobrena od strane mnogih svjetskih nauticara. Slogan "od jedrilicara za jedrilicara" pokazao se uspjesnom strategijom. Doista, danas je marka dostupna u 43 zemlje sirom svijeta.

U pocetku, Marinepool je bio usredotocen na jedrilicarsku i outdoor odjecu. Medjutim, sve veca potraznja za jedrilicarskom odjecom dovela je do raznovrsnog asortimana, ukljucujuci nauticku modu i opremu za jedrilicare i ljubitelje sportova na vodi. Danas se Marinepool smatra " markom nautickog lifestylea". Proizvodni portfelj tvtke zasigurno odrazava tu samoprocjenu, a obuhvaca odjecu za jedrenje i vanjsku odjecu, funkcionalnu modu koja prati jedrenje i sportove na vodi, kao i odjecu za zene, muskarce i djecu u jedinstvnom nautickom stilu.

Marinepool je sluzbeni dobavljac odjece za timove svjetske klase na dogadjajima i serijama dogadjaja u jedrenju i moto-nautickom sportu kao sto su Extreme Sailing Series™, Spindrift Racing, Oman Sail i Sailing Team Germany.

Dizajn. Tehnologija. Strast.

naše trgovine ...

 

City Galleria, Zadar

 

Roses design Outlet, Sv. Kriz

 

Marina Hramina, Murter