PRAVILA O PRIVATNOSTI

PRAVILA O PRIVATNOSTI
Zaštitu vaših osobnih podataka vrlo je ozbiljno i strogo se pridržavamo pravila zakona o zaštiti podataka. Osobni podaci prikupljeni su na ovoj web stranici samo u onoj mjeri u kojoj je tehnički potrebno. Ni u kojem slučaju neće prikupljati podatke prodavati ili na drugi način otkriti trećim stranama.

Slijedeće objašnjenje daje vam pregled kako jamčimo ovu zaštitu i koje vrste podataka prikupljamo u tu svrhu.

BlueNautiC

1. O ovoj politici privatnosti

Ova se Pravila o privatnosti odnose na sve web stranice, aplikacije i / ili alate BlueNautiC.

Zaštita vaše privatnosti vrlo je važna za nas. Ovdje navedena izjava o zaštiti podataka u skladu je s smjernicama DSGVO-a i BDSG-a, kao i Zakona o telemedija. Svrha je informiranja o prirodi, svrsi i korištenju osobnih podataka od strane operatera web mjesta

BlueNautiC d.o.o.
Put Vodotica 16
HR 23206 Sukosan

(u daljnjem tekstu Bluenautic tvrtke)

obavijestiti.

Iako je naša web-lokacija opremljena raznim sigurnosnim mjerama, potpunu zaštitu vaših podataka ne može se zajamčiti jer se sigurnosni nedostaci na Internetu ne mogu isključiti. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s prikupljanjem vaših podataka, na kraju teksta pronaći ćete odgovarajuće kontakt podatke naših kontakt osoba.

2. Osobni podaci

Funkcija i komunikacija naše usluge ovisi o podacima naših korisnika. Osobni podaci su osobito osjetljivi – to znači sve informacije koje se mogu pratiti na određenu, fizičku osobu. Prema DSVGO-u, imamo obvezu popisati cijeli opseg svih takvih podataka.

Korištenjem naših stranica prikupljaju se sljedeći osobni podaci prema DSGVO-u:

Ime i prezime
adresa
datum rođenja
E-mail adresa
IP adresa
Datum i vrijeme zahtjeva
Vremenska razlika u odnosu na zelena vremena (GMT)
Sadržaj zahtjeva (konkretna stranica)
Pristup status / HTTP statusni kôd
svaka prenesena količina podataka
Web stranica iz koje dolazi zahtjev
preglednik
Operativni sustav i njegovo sučelje
Jezik i verzija preglednika
Ti se podaci generiraju kada koristite sljedeće funkcije:

komentari su
kontakt
red
Jamstva / garancija
Mi osiguravamo da su ti podaci za funkcioniranje i provedbu procesa naručivanja, statističke analize, personalizirane oglašavanja i marketinške komunikacije i poboljšati našu ponudu. Mi prikupljati, koristiti i otkriti vaše osobne podatke nastaviti samo ako je to dopušteno u zakonskim okvirima, upravlja unutar ili pristanak za prikupljanje podataka. Prema važećim propisima, te se informacije prikupljaju samo za vrijeme korištenja naše usluge. Zadržavamo pravo i pregledati logove poslužitelja naknadno trebao biti konkretni dokazi koji upućuju nezakonitu uporabu. Slijedi zakonska propisa o gašenju.

Vaši osobni podaci su zaštićeni tehničkim i organizacijskim mjerama sigurnosti, zlostavljanja, minimizirati rizike povezane s gubitkom ilegalnog pristupa i neovlaštenog otkrivanja.

3. Prijenos podataka / zapisivanje podataka

U okviru zakonskih ovlasti vaši će osobni podaci biti objavljeni sljedećim tvrtkama unutar EU:

– davatelji poštanskih usluga, špediteri, davatelji usluga dostave, odlaganje datoteka / podataka

– davatelj IT usluga u kontekstu održavanja i održavanja softvera

– Provjera kredita davatelja usluga, prikupljanje dugova i marketing dijaloga

– Google Inc. (www.google.com/settings/ads/onweb)

3.1 log datoteke

Log datoteka se stvara kao dio automatskog dnevnika računalnog sustava za obradu. To znači da se podaci vašeg korištenog terminala bilježe kao zapisnici na poslužitelju.

Također radimo analizu dnevnika. Naši davatelji web mjesta bilježe:

Pristup stranici: datum, vrijeme i učestalost
Kako doći do stranice (prethodna stranica, hiperveza itd.)
Iznos poslanih podataka
Koji preglednik i koju inačicu koristite
Koristi (vaša) IP adresa
Opet, prikupljeni podaci služe samo za poboljšanje naše ponude. Operator može pohranjivati, izdavati ili preuzimati datoteke dnevnika poslužitelja dulje vrijeme i provjeriti ih ako je dopušteno zakonom (na primjer, u slučaju sumnje na nezakonitu radnju).

3.2 Trajanje pohrane podataka

Vaše podatke pohranjujemo sve dok to zahtijeva svrha:

– podaci o ponudi / zahtjevu: 1 godina (povratni kupac / prospekt)

– Ugovorni dokumenti: 10 godina

– IP podaci: 3 godine (redovni zastare)

– bankovni podaci kupaca PLUS CARD-a: nakon završetka posljednjeg ugovora PLUS kartice

– Pravna pitanja: 6 godina (§ 50 BRAO)

– Šteta: 10 godina

U razdoblju zadržavanja poreza za određene podatke koji se obrađuju za izvršenje ugovora o kupnji (podaci o dokumentima), razdoblje zadržavanja iznosi 6 ili 10 godina. Tijekom tog vremena obrada podataka je ograničena. Obveza pohrane počinje na kraju kalendarske godine u kojoj je ponuda izvršena ili je ugovor ispunjen.

3.3 Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. To su manje tekstne datoteke koje omogućuju korisničkom terminalu specifičnu, npr. Informacije vezane za korisnike pohranjuju se tijekom korištenja web stranice. Kolačići nam omogućuju posebno određivanje učestalosti korištenja i broja korisnika stranica, kako bi se analiziralo ponašanje upotrebe stranice, ali i kako bi ponuda bila što ugodnija za klijente. Najčešće korišteni takozvani “kolačići sesije” automatski se brišu nakon završetka vašeg posjeta. Međutim, ostali kolačići ostat će na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. Ovi kolačići omogućuju nam da prepoznamo vaš preglednik sljedeći put kada posjetite. Ako to ne želite, trebali biste postaviti internetski preglednik da odbije prihvatiti kolačiće. Međutim, onemogućavanje kolačića također može ograničiti funkcionalnost ove web stranice.

3.4 Newsletter i pretplate

Nudimo vam tjedni newsletter bez tvrdnje o tjednom izgledu. U ovom newsletteru obavještavamo vas o trenutnim ponudama. Ako se želite pretplatiti na newsletter, morate unijeti važeću adresu e-pošte. U tu svrhu spremimo navedene adrese e-pošte. Ako više ne želite to učiniti, možete otkazati pretplatu na newsletter u bilo kojem trenutku na adresi navedenom u newsletteru (odjaviti se). Vaša adresa e-pošte bit će odmah izbrisana s popisa za slanje e-pošte.

4. Usluge analize web stranica

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics upotrebljava takozvane “kolačiće”, tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje vam omogućuju analizu korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju Googleovom poslužitelju u SAD-u i pohranjuju tamo.

Međutim, ako je aktiviranje IP anonimnosti aktivirano na ovoj web stranici, Google će skratiti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili drugim strankama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Googleovom poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti. Ovo smanjenje uklanja osobnu referencu vaše IP adrese. Pod uvjetima sporazuma, koji su operatori web-lokacija sklopili s tvrtkom Google Inc., prikupljeni su podaci prikupljeni kako bi sastavili procjenu aktivnosti web mjesta i aktivnosti web mjesta te pružali usluge vezane uz internet. IP adresa koju Google Analytics pruža kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima.

Imate mogućnost onemogućiti pohranu kolačića na uređaju postavljanjem odgovarajućih postavki u pregledniku. Nema jamstva da ćete moći pristupiti svim značajkama ove web stranice bez ograničenja ako vaš preglednik ne dopušta kolačiće.

Nadalje, možete upotrijebiti dodatak za preglednik kako biste spriječili slanje podataka prikupljenih kolačićima (uključujući vašu IP adresu) Googleu, a Google Inc. Sljedeća veza vodi vas do odgovarajućeg dodatka: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

5. Social Bookmarks

5.1 Pravila o privatnosti za korištenje dodataka za Facebook (Like-Button)

Na naše su web stranice integrirali tzv. Dodatke društvene mreže facebook.com (u daljnjem tekstu “Facebook”). Facebook je Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, Sjedinjene Američke Države. Primjerice, Facebookove dodatke možete prepoznati na Facebooku ili “Like-Button” (“Like”) na našoj web stranici. Pregled dodataka za Facebook možete pronaći ovdje: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Svaki put kad posjetite web stranicu na našoj web stranici koja ima takav plug-in, plug-in će uzrokovati preglednik koji koristite za učitavanje i prikaz optičke prezentacije dodatka sa Facebook poslužitelja. U tom procesu Facebook poslužitelj je informiran o određenoj web stranici naše prisutnosti na Internetu koju trenutno posjećujete s vašom IP adresom. Nemamo nikakvog utjecaja na prirodu i opseg podataka prenesenih dodatkom poslužiteljima tvrtke Facebook Inc. Informacije se mogu pronaći ovdje: https://www.facebook.com/help/186325668085084
Ako ste član Facebook i prijavljeni na Facebook dok posjetite našu web stranicu, Facebook prepoznaje informacije koje šalje plug-in koji određenu web stranicu naše web stranice koju trenutno posjećujete i dodijelite ga osobnom korisničkom računu na Facebooku. Ako sada potvrdite jedan od dodataka, primjerice klikom na gumb “Sviđa mi se” ili ostavite komentar, to će se poslati na vaš osobni korisnički račun na Facebooku i pohraniti tamo.
Osim toga, informacije koje ste posjetili našu web stranicu prenose se na Facebook, bez obzira koristite li neki od dodataka ili ne. Istaknuli smo da mi kao davatelj stranica nisu svjesni sadržaja prijenosa podataka i njihovog korištenja od strane Facebooka.

Za više informacija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prikupljanje i korištenje podataka od strane Facebooka, vaša prava i postavke privatnosti, pogledajte pravila o privatnosti za facebook na http://www.facebook.com/policy.php
Kako biste spriječili prijenos i pohranu podataka o vama i vašem ponašanju surfanja putem Facebooka, morate se odjaviti s Facebooka prije nego što posjetite našu web stranicu.

5.2 Pravila o privatnosti za korištenje Twittera

Na našim stranicama uključene su funkcije usluge Twitter. Ove značajke pružaju Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, SAD. Ako posjetite stranicu s takvim gumbom, izravna će veza biti stvorena između vašeg preglednika i Twitter poslužitelja. Korištenjem Twittera i funkcije “Ponovno Tweet”, web stranice koje posjećujete povezane su s vašim Twitter računom i dijele se s drugim korisnicima. Ti se podaci također prenose na Twitter. Operator web stranice nema nikakav utjecaj na prirodu i opseg podataka prenesenih dodatkom poslužitelju Twitter Inc i njegovu korištenju od strane Twittera.
Prema Twitter Incu samo se vaša IP adresa prikuplja i pohranjuje. Informacije o postupanju s osobnim podacima tvrtke Twitter Inc. potražite na Twitteru na https://twitter.com/privacy?lang=hr.

Možete promijeniti postavke privatnosti na Twitteru u Postavkama računa na adresi http://twitter.com/account/settings.

5.3 Pravila o privatnosti za upotrebu Googlea +1

Na našoj web stranici koristimo gumb “+1” tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Kalifornija, 94043 USA (“Google”).

Pomoću gumba Google +1 objavite informacije širom svijeta. Google + 1 gumb pružit će vam i drugim korisnicima prilagođeni sadržaj Googlea i naših partnera.

Da biste upotrebljavali gumb Google + 1, potreban vam je globalni vidljivi javni Google profil koji ima barem naziv koji je odabran za profil. To će se ime upotrebljavati u svim Googleovim uslugama. U nekim slučajevima ovo ime može zamijeniti i drugo ime koje ste koristili prilikom dijeljenja sadržaja putem Google računa. Identitet vašeg Google profila može se prikazati korisnicima koji znaju vašu adresu e-pošte ili imaju druge podatke za identifikaciju od vas.

Svaki put kad posjetite web stranicu na našoj web stranici koja ima gumb “+1”, gumb “+1” uzrokuje preglednik koji koristite za učitavanje optičkog prikaza gumba “+1” s Google poslužitelja i predstavlja. U tom procesu Google poslužitelj je informiran o određenoj web stranici naše prisutnosti na internetu koju trenutno posjećujete. Google će pratiti vašu povijest pregledavanja tako da na gumb “+1” zadrži do dva tjedna za održavanje sustava i rješavanje problema ili za poboljšanje Googleovih usluga vama i drugima. Dodatna procjena vašeg posjeta web stranici naše web stranice s gumbom “+1” ne događa se.
Pritisnite gumb “+1” dok ste prijavljeni na Google+ (Google Plus), Google će upotrebljavati vaš Google profil za praćenje informacija o preporučenom URL-u, IP adresi i drugim podacima povezanim s preglednikom kako bi vaš “+1” “Preporuka se može spremiti i javno objaviti. Preporuke “+1” mogu se poslužiti kao tragovis imenom vašeg profila i fotografijom na Googleovim uslugama, kao što su rezultati pretraživanja ili Google profil (kao karticu “+1” u Google profilu) ili drugdje na web stranicama i oglasima na webu.
Dok Google Inc. ne prikuplja osobne podatke dok ne kliknete gumb. Čak i sa prijavljenim Google korisnicima, među ostalim, pohranjena je i IP adresa. Ako želite spriječiti da Google Inc. pohranjuje te podatke i povezuje ih s vašim računom, prijavite se prije nego što posjetite ovu web stranicu.
Posjetite Googleov račun za pravila o privatnosti “+1” u nastavku da biste saznali više o Googleovoj zbirci, otkrivanju i upotrebi podataka, vašim pravima i opcijama postavki profila: https://www.google.com/ intl / en_en / + / policy / content.html, https://www.google.com/intl/en_de/+/policy/plus-terms-en.html i
https://developers.google.com/+/web/buttons-policy
Pored gore navedenih upotreba, informacije koje pružate upotrijebit će se u skladu s važećim Googleovim pravilima o privatnosti. Google može objaviti sažete statistike o aktivnosti korisnika +1 ili ih podijeliti s korisnicima i partnerima, kao što su izdavači, oglašivači ili partnerske web stranice.

5.4 Pravila o privatnosti za korištenje programa Google AdSense

Ova web stranica koristi Google AdSense, Google Inc. Oglašavanje oglašavanje, 1600 amfiteatar Parkway Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google AdSense koristi tzv. “Kolačiće”, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu i omogućavaju analizu korištenja web stranice. Google AdSense također upotrebljava tzv. Web beacons (nevidljiva grafika).Ove web beacons može se koristiti za procjenu informacija kao što je prometa posjetitelja na ovim stranicama. Informacije koje generiraju kolačići i web beacons o korištenju ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) i isporuku formata oglašavanja prenose se i pohranjuju na Googleu na poslužiteljima u SAD-u.
Google može dijeliti te podatke s Googleovim afilijacijama. Međutim, Google neće spojiti vašu IP adresu s drugim podacima koje ste pohranili. Možete spriječiti instalaciju kolačića postavljanjem softvera preglednika u skladu s tim; međutim, imajte na umu da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve značajke ove web stranice u najvećoj mjeri. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na gore navedene načine i namjene.

5.5 Pravila o privatnosti za upotrebu dodataka za YouTube

Ova web-lokacija sadrži barem jedan dodatak s YouTubea koji pripada tvrtki Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Čim posjetite stranice naše web stranice opremljene dodatkom usluge YouTube, bit ćete povezani s YouTube poslužiteljima.
Pri tome, poslužitelj usluge YouTube posebno je informiran o određenoj web-lokaciji naše prisutnosti na internetu koju trenutno posjećujete s vašom IP adresom. Nemamo nikakvog utjecaja na prirodu i opseg podataka koje dodatak prenosi na YouTube / Googleove poslužitelje. Ako imate svoj račun usluge YouTube i prijavljeni ste na web mjestu u trenutku pristupanja našoj web stranici, također ćete dopustiti YouTubeu da poveže vaše surfanje i vaše stavke pretraživanja izravno s vašim osobnim profilom.
YouTubeu / Googleu možete izbjeći ovu mogućnost povezivanja ako se odjavite s računa prije posjeta. Više informacija o prikupljanju i korištenju vaših podataka od strane YouTubea / Googlea potražite u pravilima o privatnosti na www.youtube.com ili https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

5.6 Pravila o privatnosti za korištenje Instagrama

Naša web stranica koristi funkcije mreže Instagram, npr. takozvani “gumb za dijeljenje”. Dobavljač je Instagram LLC, 1601 Willow Rd, Menlo Park CA 94025, Sjedinjene Američke Države. Svaki put kada posjetite neku od naših stranica koje sadrže značajke Instagram, ona se povezuje s poslužiteljima Instagram. Pohrana osobnih podataka pozivanjem ove web stranice ne dolazi do našeg znanja. Naročito, nema pohranjenih IP adresa ili se procjenjuje ponašanje korištenja.Dodatne informacije o privatnosti i gumbu Instagram Share mogu se naći na Instagramovoj politici o privatnosti na adresi https://instagram.com/legal/terms.

6. Vaša prava

Naravno, imate prava u odnosu na prikupljanje vaših podataka. Prema važećem zakonu, moramo vas educirati o njima. Korištenje i provedba ovih prava besplatna je za Vas.

6.1 Pravo povlačenja

Imate pravo opozvati pristanak na prikupljanje podataka u bilo kojem trenutku. Ovo pravo vrijedi s učinkom za budućnost; podaci koji su prikupljeni do pravomoćnosti opoziva ostaju nepromijenjeni.

6.2 Pravo na prijenos podataka

Imate pravo zatražiti prijenos podataka od nas na drugu lokaciju.

6.3 Pravo na autorizaciju, brisanje ili blokiranje
Osobni podaci navedeni u ugovoru, osobito ime, adresa, telefonski broj, podaci banke, koji su nužni i potrebni samo u svrhu izvršenja nastalog ugovornog odnosa, naplaćuju se na temelju zakonskih prava. Korištenjem ove web stranice također pristajete na korištenje i internu distribuciju vaših osobnih podataka za daljnje svrhe. Za potrebe § 4a BDSG slažete se sa sljedećim korištenjem:
U slučaju osobne registracije, pristajete da tvrtke Marinepool šalju informacije i ponude na druge proizvode u svrhu oglašavanja poštom.
Nadalje, slažete se da će nakon osobne registracije tvrtki Marinepool poslati informacije i ponude na druge proizvode u svrhu oglašavanja putem e-maila / telefona / faksa / SMS-a *.
Prema § 15 DSGVO-u, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti od tvrtki Marinepool sveobuhvatne podatke o podacima pohranjenima o vašoj osobi.
Sukladno § 16 DSGVO-u imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti da tvrtke Marinepool ispravljaju vaše netočne osobne podatke.
Prema § 17 DSGVO-u, u bilo kojem trenutku možete zatražiti od tvrtke Marinepool ispravljanje, brisanje i blokiranje osobnih podataka.
Prema § 19 DSGVO-u bit ćete obaviješteni o ispravljanju ili brisanju osobnih podataka ili ograničenju njihove obrade.
Osim toga, u bilo kojem trenutku možete iskoristiti svoje pravo prigovora bez navođenja razloga i izmjene ili opoziva dane izjave o pristanku s učinkom za budućnost. Otkaz možete poslati poštom, e-poštom ili faksom ugovornoj stranci. Nećete imati nikakve druge troškove od troškova poštarine ili troškova prijenosa prema postojećim osnovnim tarifama.Kao korisnik, dobit ćete, na vaš zahtjev, besplatne informacije o tome koji su osobni podaci pohranjeni o vama. Ako vaš zahtjev nije u suprotnosti s pravnom obvezom zadržavanja podataka (npr. Zadržavanje podataka), imate pravo otkloniti netočne podatke i blokirati ili izbrisati vaše osobne podatke.

7. Pravo žalbe

Imate pravo podnijeti žalbu regulatoru ili nadležnom tijelu ako imate neki razlog za žalbu. Da biste ostvarili to pravo i dvoje navedenih, kontaktirajte kontakt osobe navedene na kraju ove Pravila o privatnosti.

8. Obaveze korisnika / autorskog prava

Svaki dizajn ove web stranice, bilo koji tekst koji se nalazi u njemu, sve grafike, bilo koji odabir ili raspored i bilo koji softver su vlasništvo tvrtke Bluenautic d.o.o., Marinepool Sportartikel GmbH & Co. KG, Spirit of the Ocean GmbH,Copyright © Marinepool tvrtke Sva prava zadržana). Umnožavanje ili kopiranje (uključujući tiskanje papira) cijelog ili dijela ove web stranice dopušteno je samo ako se koristi za naručivanje Marinepoola ili za upotrebu ove web stranice za kupnju.Zabranjena je svaka druga upotreba materijala i informacija koje se mogu koristiti na ovoj web stranici, uključujući bilo koju repliku, preraspodjelu, izmjenu ili objavljivanje u bilo koju drugu svrhu osim one navedene gore, osim ako to tvrtke Marinepool prethodno nisu predale pisani pristanak ili prijenos podataka odvija se unutar grupa.

9. Odgovoran za prikupljanje podataka

Za pitanja, zahtjeve za informacije, prijave, pritužbe ili kritike u vezi s našim pravilima o privatnosti, možete kontaktirati sljedeće:
Bluenautic d.o.o.
Put Vodotica16
HR23206 Sukosan

DPO / r

Izvanredni časnik zaštite podataka previdi nam pravilnu provedbu zaštite podataka. Ako imate pitanja u vezi s obradom vaših osobnih podataka, možete također kontaktirati osobu na: privacy@marinepool.hr

Bluenautic d.o.o.

Z.H. Zaštita podataka Službenik / Povjerljivo

10. Promjena pravila o privatnosti

Mi, odgovorne osobe, zadržavamo pravo izmjene pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka. Trenutačni status je svibanj 2018.